Mətbəx sirləri: "Dəyirmançı" salatı

Mətbəx sirləri: "Dəyirmançı" salatı
07:05 24 Yanvar 2015
398 Sosial
Ölkə mətbuatı
A- A+

Milli.Az "Dəyirmançı" salatının hazırlanma qaydasını təqdim edir

Tərkibi:

300 q marinə edilmiş göbələk
4 yerkökü
200 q pendir
2 duzlu xiyar
300 q ət (istənilən)
4 yumurta
300 q mayonez

Yerkökünü, yumurtanı, əti ayrı-ayrılıqda bişirin. 

Yerkökü və yumurtanı soyudub təmizləyin, sürtgəcin iri gözündən keçirin.

Əti və göbələyi xırda doğrayın. Pendiri sürtgəcdən keçirin.

Aralarına mayonez çəkməklə lay-lay düzün: göbələk + yerkökü + pendir + duzlu xiyar + ət + yumurta.

Üzərini yumurta və göbələklə bəzəyin.
 
Nuş olsun!

Resept: vk.com/cookinder

Milli.Az


Xəbərin orijinal ünvanı: http://news.milli.az/kilinariya/320057.html

Şahid olduğunuz hadisələrin video və ya fotosunu çəkərək bizə göndərin:
0552252950 (Whatsapp)

BU KATEQORİYADAN DİGƏR XƏBƏRLƏR