Aktual mövzular: Dollar alış-satışı , Çempionlar Liqası, Hava haqqında, Məzənnə, Neftin qiyməti

Kakaolu rəvani

Kakaolu rəvani

Date: 9 August 2016 07:05

Milli.Az kakaolu rəvaninin hazırlanma qaydasını təqdim edir

"Lomo saltado" - Tullanan ət - FOTO

Tərkibi (6 pay): 

3 yumurta
200 q şəkər tozu
65 q mannı
245 q un 
1 qəhvə fincanı ərinmiş kərə yağı
1 st. qatıq 
0,5 st. çəkilmiş qoz
1 paket vanil 
1 paket qabartma tozu
3 x.q. kakao 

şərbət: 

3 st. şəkər tozu
4 st. su
1 ç.q. limon şirəsi 

Şərbət üçün su ilə şəkər tozunu orta itilikli ocaqda qaynadın. Bir neçə dəqiqə qaynadıqdan sonra limon şirəsini əlavə edib ocaqdan götürün, soyudun. 
Sobanı 180 dərəcə qızdırın. 
Kərə yağı, qatıq, yumurta, şəkər tozu və vanili mikserlə 6-7 dəqiqə çalın. Mannı, un, qabartma tozu və kakaonu əlavə edib qaşıqla qarışdırın. Xəmiri yağlanmış formaya töküb sobada 35-40 dəqiqə bişirin. 
Sobadan çıxarın. 1 dəqiqə sonra soyuq şərbəti üzərinə gəzdirin. 1 saat sonra doğrayıb süfrəyə verin. 

Nuş olsun!

Digər maraqlı reseptlər üçün Facebook səhifəmizə üzv olun.

Milli.Az  


Tags:  Kakaolu rəvani

RƏYLƏR


Top news