Milli.Az göbələklə qarabaşaq aşının hazırlanma qaydasını təqdim edir
Tərkibi:
1 st. qarabaşaq yarması
200 q şampinyon (başqa göbələk də olar)
1 baş soğan
1 yerkökü
3 x.q. bitki yağı
400 ml su
Soğanla yerkökünü təmizləyib yuyun. Soğanı yarımhalqa, yerkökünü nazik uzun doğrayın. Qovurun. Göbələyi iri doğrayıb əlavə edin. Bir neçə dəqiqə qovurun. Ocaqdan götürüb yuyulmuş qarabaşaqla qarışdırın, bişirmək üçün torbaya yığıb 400 ml qaynar su tökün, duz-istiot vurun, ağzını bağlayıb 180 dərəcə qızdırılmış sobada 30 dəqiqə bişirin.
Nuş olsun!
Digər maraqlı reseptlər üçün Facebook səhifəmizə üzv olun.
Milli.Az