Nar dənələməyin ən ASAN YOLU

Nar dənələməyin ən ASAN YOLU
23:27 10 Oktyabr 2016
359 Maraqlı
Ölkə mətbuatı
A- A+

Milli.Az-ın lent.az-a istinadən təqdim edəcəyi bu praktik bilgilər mətbəxdə çox işinizə yarayacaq. Fotolara baxandan sonra illərlə doğru bildiyiniz nəsnələrin yanlış olduğunu anlayacaqsınız.

Yumurtanı hamımız bu cür soyuruq. Çox vaxt da qabığı ilə bərabər ağı da qopur.

Halbuki yumurta soymağın praktik yolu belədi:
 
Hər hansı içkini soyutmaq üçün buzxanaya qoyub 40 dəqiqə gözləmək vaxt itkisidir. Ondansa bi qaba su, buz və duz tökün, içkinizi cəmi 2 dəqiqə bu suyun içində saxlayın. 

Narı sevirsiniz, amma dənələmək sizə çətin gəlir?

Ən rahatı bu üsuldur: narın başını dairəvi şəkildə kəsin. Qaşıqla yavaşca vurun, narın dənələri kasanın içinə rahat şəkildə töküləcək.
 
Hamımız yeməyin üzərinə ketçupu çalxalayaraq tökürük. Ancaq bu, yanlışdır. Belə etdikdə ketçup kənara sıçrayır. Ən doğrusu ketçupu 30 dərəcəlik bucaqla sıxmaqdır.

Kartofu hamımız bıçaqla soyuruq. Doğru yolu kartofu 1 dəqiqə qaynadaraq soymaqdır.

Milli.Az







Xəbərin orijinal ünvanı: http://news.milli.az/interest/478034.html

Şahid olduğunuz hadisələrin video və ya fotosunu çəkərək bizə göndərin:
0552252950 (Whatsapp)

BU KATEQORİYADAN DİGƏR XƏBƏRLƏR