Milli.Az bananla asan piroqun hazırlanma qaydasını təqdim edir
Milli.Az bananla asan piroqun hazırlanma qaydasını təqdim edir
Tərkibi:
xəmir:
200 q un
1 yumurta
1 x.q. şəkər tozu
1 ç.q qabartma tozu
100 q kərə yağı
üzərinə:
200 q xama
1 yumurta
2 x.q. un
100 q şəkər tozu
iç:
2 banan
Şəkər tozunu yumurta ilə çalın.
Qabartma tozu və yumşaldılmış kərə yağını əlavə edin. Un qatıb yaxşıca qarışdırın.
Bananı fal-fal doğrayın.
Yumurtanı şəkər tozu, xama və unla çalın.
Yağlanmış formaya xəmiri döşəyin, kənarlarını qaldırın.
Üzərinə banan dilimlərini düzün.
Üzərinə xamalı qarışığı tökün.
180 dərəcə qızdırılmış sobada 20 dəqiqə bişirin.
Nuş olsun!
Digər maraqlı reseptlər üçün Facebook səhifəmizə üzv olun.
Milli.Az