Aktual mövzular: Dollar alış-satışı , Hava haqqında, Məzənnə, Neftin qiyməti

Limonlu-ballı peçenye

Limonlu-ballı peçenye

Date: 21 November 2016 07:05

Milli.Az limonlu-ballı peçenyenin hazırlanma qaydasını təqdim edir

Tərkibi: 

175 q un
25 q nişasta
120 q yağ
60 q şəkər pudrası
1 ç.q. bal
1 yumurtanın sarısı 
1 x.q. süd
1 limonun sedrası

Yağ, bal, limon sedrası və şəkər pudrasını çalın. 

Yumurta sarısı ilə süd qatıb yenə çalın. 

Unu nişasta ilə birlikdə ələyin, ballı qarışığa qatıb yumşaq xəmir yoğurun. 

Xəmiri qənnadı torbasına yığıb perqament döşənmiş siniyə 8 sm uzunluqda şəridlər sıxın. 

180 dərəcə qızdırılmış sobada 10-12 dəqiqə bişirin. 

Hazır peçenyenin üzərinə şəkər pudrası səpin. 

Nuş olsun! 

resept: vk.com/academy_main

Digər maraqlı reseptlər üçün Facebook səhifəmizə üzv olun.

Milli.Az 


Tags:  Limonlu-ballı peçenye

RƏYLƏR


Top news