Milli.Az limonlu-ballı peçenyenin hazırlanma qaydasını təqdim edir
Tərkibi:
175 q un
25 q nişasta
120 q yağ
60 q şəkər pudrası
1 ç.q. bal
1 yumurtanın sarısı
1 x.q. süd
1 limonun sedrası
Yağ, bal, limon sedrası və şəkər pudrasını çalın.
Yumurta sarısı ilə süd qatıb yenə çalın.
Unu nişasta ilə birlikdə ələyin, ballı qarışığa qatıb yumşaq xəmir yoğurun.
Xəmiri qənnadı torbasına yığıb perqament döşənmiş siniyə 8 sm uzunluqda şəridlər sıxın.
180 dərəcə qızdırılmış sobada 10-12 dəqiqə bişirin.
Hazır peçenyenin üzərinə şəkər pudrası səpin.
Nuş olsun!
resept: vk.com/academy_main
Digər maraqlı reseptlər üçün Facebook səhifəmizə üzv olun.
Milli.Az