Limonlu-ballı peçenye

Limonlu-ballı peçenye
07:05 21 Noyabr 2016
166 Ölkə
Ölkə mətbuatı
A- A+

Milli.Az limonlu-ballı peçenyenin hazırlanma qaydasını təqdim edir

Tərkibi: 

175 q un
25 q nişasta
120 q yağ
60 q şəkər pudrası
1 ç.q. bal
1 yumurtanın sarısı 
1 x.q. süd
1 limonun sedrası

Yağ, bal, limon sedrası və şəkər pudrasını çalın. 

Yumurta sarısı ilə süd qatıb yenə çalın. 

Unu nişasta ilə birlikdə ələyin, ballı qarışığa qatıb yumşaq xəmir yoğurun. 

Xəmiri qənnadı torbasına yığıb perqament döşənmiş siniyə 8 sm uzunluqda şəridlər sıxın. 

180 dərəcə qızdırılmış sobada 10-12 dəqiqə bişirin. 

Hazır peçenyenin üzərinə şəkər pudrası səpin. 

Nuş olsun! 

resept: vk.com/academy_main

Digər maraqlı reseptlər üçün Facebook səhifəmizə üzv olun.

Milli.Az 


Xəbərin orijinal ünvanı: http://news.milli.az/kilinariya/490925.html

Şahid olduğunuz hadisələrin video və ya fotosunu çəkərək bizə göndərin:
0552252950 (Whatsapp)

BU KATEQORİYADAN DİGƏR XƏBƏRLƏR