Balqabaq piroqu

Balqabaq piroqu
07:05 1 Dekabr 2016
270 Ölkə
Ölkə mətbuatı
A- A+

Milli.Az balqabaq piroqunun hazırlanma qaydasını təqdim edir

Tərkibi:

3 kq balqabaq
1 kq şəkər tozu
300 q üyüdülmüş fındıq
1 paket peçenye (Petit Beurre)
1 paket krem-şanti 
1 st. soyuq süd

Balqabağı böyük tavanın içinə düzüb üzərinə şəkər tozu səpin. Vam odda yumşalanadək bişirib əzin. 
Üyüdülmüş fındıq əlavə edib qarışdırın, 3 yerə ayırın. 

Orta böyüklükdə siniyə lay-lay əvvəl balqabağını döşəyib üzərinə peçenyeni düzün (3 qat balqabaq və 3 qat peçenye). 
Krem-şantini soyuq südlə çalın, piroqun üzərinə bərabər yayın. 
Soyuducuda azı iki saat saxlayandan sonra doğrayaraq süfrəyə verə bilərsiniz. 

Nuş olsun! 

Digər maraqlı reseptlər üçün Facebook səhifəmizə üzv olun.

Milli.Az 


Xəbərin orijinal ünvanı: http://news.milli.az/kilinariya/494597.html

Şahid olduğunuz hadisələrin video və ya fotosunu çəkərək bizə göndərin:
0552252950 (Whatsapp)

BU KATEQORİYADAN DİGƏR XƏBƏRLƏR