Ağızda əriyən çoban qovurması - RESEPT

Ağızda əriyən çoban qovurması - RESEPT
07:53 10 Fevral 2017
Ölkə mətbuatı
A- A+

Ərzaqlar:

1.5 kilo quzu və ya dana əti

3 yemək qaşığı duru yağ

3-4 diş sarımsaq

5-6 ədəd acı bibər

4 orta boy pomidor

5-6 ədəd göbələk

1 baş soğan

Duz, istiot, cirə, kəklikotu

1 dəstə cəfəri

Hazırlanması:

Əti kubik şəklində doğrayıb tavada qovurun. Yağı, göbələyi və soğanı əlavə etdikdən sonra qarışdırın. Bibəri, sonra isə sarımsağı əlavə edib qarışdırın. Ətin suyu çıxanda duz və ədviyyatları, sonda xırda doğranmış pomidoru əlavə edib suyu çəkilənə qədər qovurun.

Nuş olsun!


Xəbərin orijinal ünvanı: http://publika.az/news/metbex/126710.html

Şahid olduğunuz hadisələrin video və ya fotosunu çəkərək bizə göndərin:
0552252950 (Whatsapp)

BU KATEQORİYADAN DİGƏR XƏBƏRLƏR