Südlü fındıq şorbası

Südlü fındıq şorbası
07:05 16 Fevral 2017
162 Ölkə
Ölkə mətbuatı
A- A+

Milli.Az südlü fındıq şorbasının hazırlanma qaydasını təqdim edir

Tərkibi: 

3 x.q. bitki yağı

2 x.q. un

3 st. süd

2 st. su

2 x.q. xırda vermişel

2 x.q. çəkilmiş fındıq

0.5 ç.q. duz

0.5 ç.q. istiot

üzərinə: 

2 x.q. kərə yağı

1 x.q. pul bibər

Unu dərin qazanda bitki yağı ilə qovurun. Südlə su əlavə edib qarışdıraraq qaynara düşüncə bişirin. 

Vermişellə xırdalanmış fındığı qatıb qarışdıraraq bişirin. Duz-istiot vurun. 

Ayrı bir tavada pul bibəri kərə yağında qovurun. Süfrəyə verərkən şorbanın üzərinə qovrulmuş istiotu gəzdirin. 

Nuş olsun!

resept: "Sofra" dərgisi

Milli.Az

Digər maraqlı reseptlər Facebook səhifəmizdə


Xəbərin orijinal ünvanı: http://news.milli.az/kilinariya/517292.html

Şahid olduğunuz hadisələrin video və ya fotosunu çəkərək bizə göndərin:
0552252950 (Whatsapp)

BU KATEQORİYADAN DİGƏR XƏBƏRLƏR