Xərçəngin qarşısını alan çay

Xərçəngin qarşısını alan çay
20:22 20 İyul 2019
Ölkə mətbuatı
A- A+

Xərçəng əleyhinə olan qidalar çoxdur. Mütəxəssislər vaxtaşırı xərçəng hüceyrələrinin yaranmasının qarşısını alan qidalar, meyvə-tərəvəzlər, göyərtilər, içkilər barədə məlumatlar açıqlayırlar.

Həkim-fitoterapevt Fizuli Hüseynov xərçəng xəstəliyinin həm müalicəsi, həm də profilaktikası üçün resept paylaşıb. Həkim bildirib ki, bu üsul çox faydalıdır.

Hərəsindən 0,5 kq udi-hindi və qara zirə toxumu üyüdülüb toz formasına salınır, bir-birinə qarışdırılır, sonra şüşə bir balona tökülüb saxlanılır. Gündə 3 dəfə, yeməkdən 1 saat əvvəl həmin qarışıqdan 1 çay qaşığı götürüb 1 stəkan qaynar suya qarışdırılır. 5 dəqiqədən sonra 1 çay qaşığı bal əlavə edib içilir və ya gündə 3 dəfə yeməkdən 1 saat əvvəl 1 çay qaşığı ağıza atılır, üstdən 1 stəkan su içilir.

Həkim deyib ki, qarışımın dadı xoşagələn olmasa da şəfalıdır, bunu həmin qarışım qurtarana qədər etsəniz, nəticəni görəcəksiniz.

Milli.Az


Xəbərin orijinal ünvanı: https://news.milli.az/interest/770813.html

Şahid olduğunuz hadisələrin video və ya fotosunu çəkərək bizə göndərin:
0552252950 (Whatsapp)
Загрузка...

RƏYLƏR

BU KATEQORİYADAN DİGƏR XƏBƏRLƏR