Bu proqramı telefonunuzdan dərhal silin - FOTO

Bu proqramı telefonunuzdan dərhal silin - FOTO
22:47 12 Noyabr 2015
Ölkə mətbuatı
A- A+

"App Store" və "Google Play"da yayılan "Who Viewed Your Profile - InstaAgent" adlı tətbiqetmədən istifadə edənlərin profil məlumatları təhlükə altındadır.

Milli.Az axşam.az-a istinadən bildirir ki, İnstaqramdakı profilinizə kimin baxdığını göstərdiyini iddia edən bu proqramın ad və şifrənizi tamamilə yad bir ünvana göndərdiyi məlum olub. Bundan başqa proqram profilinizdə sizin xəbəriniz olmadan fotolar paylaşa bilər. 

Yarım milyondan çox insanın yüklədiyi tətbiqetmə artıq "Apple" və "Google"un marketlərindən yığışdırılıb.

Lakin əgər bu vaxta qədər həmin proqramı telefonunuza yükləmisinizsə, dərhal silin və şifrənizi dəyişin. Başqa sosial şəbəkədə də eyni şifrədən istifadə edirsinizsə, onu da dəyişməyiniz vacibdir.
Milli.Az

RƏYLƏR

BU KATEQORİYADAN DİGƏR XƏBƏRLƏR