Mətbəx sirləri: Cütcü

Mətbəx sirləri: Cütcü
07:05 22 Fevral 2015
571 Sosial
Ölkə mətbuatı
A- A+

Milli.Az Kəpəz TV-yə istinadən cütcünün hazırlanma qaydasını təqdim edir

Tərkibi (6 pay): 

500 q şor
300 q un
2 ç.q. soda 
3 ç.q. duz və su

Cütcünü hazırlamaq üçün əvvəl şoru əzib soda, duz, azca su vurub qarışdırın. Un qatıb yaxşıca qarışdırın. Xəmir çox yumşaq və duzlu olmalıdır. Kiçik kündələr tutun, bol un ilə yayıb qızmış sacın üzərində bişirin.

Hazır cütcüləri bir-bir yağlamaq lazımdır.

Nuş olsun! 

Milli.Az



Xəbərin orijinal ünvanı: http://news.milli.az/kilinariya/325621.html

Şahid olduğunuz hadisələrin video və ya fotosunu çəkərək bizə göndərin:
0552252950 (Whatsapp)

BU KATEQORİYADAN DİGƏR XƏBƏRLƏR