Hədik

Hədik
07:05 12 Oktyabr 2016
161 Ölkə
Ölkə mətbuatı
A- A+

Milli.Az hədiyin hazırlanma qaydasını təqdim edir

Tərkibi: 

1 st. lərgə
1 st. yaşıl mərcimək 
1 st. qara lobya
1 st. maş 
1 st. noxud
1 st. buğda
1 st. qarğıdalı 
1 st. alça qurusu (zövqə görə)
1 baş soğan 
yağ
duz 
 

Paxlaları, qarğıdalını və buğdanı hər birini ayrı qazanlarda yumşalanadək qaynadın. Soğanı xırda doğrayıb iri qazanda yağda qovurun. Qaynatdığınız ərzağı, həmçinin alça qurusunu (qədəri zövqə görə az və ya çox ola bilər) əlavə edin. Üzərinə çıxanadək soyuq su tökün. Duz vurun. 15 dəqiqə qaynadıb ocaqdan götürün. 

Milli.Az 


Xəbərin orijinal ünvanı: http://news.milli.az/kilinariya/478470.html

Şahid olduğunuz hadisələrin video və ya fotosunu çəkərək bizə göndərin:
0552252950 (Whatsapp)

BU KATEQORİYADAN DİGƏR XƏBƏRLƏR