Çanaxi

Çanaxi
07:05 29 Oktyabr 2016
133 Ölkə
Ölkə mətbuatı
A- A+

Milli.Az gürcü mətbəxindən çanaxinin hazırlanma qaydasını təqdim edir

Tərkibi: 

800 q qoyun əti 
3 baş soğan 
500 q kartof
500 q badımcan 
500 q pomidor
1 l pomidor şirəsi 
quru acika (zövqə görə)
1 dəstə keşniş 
1 dəstə cəfəri
3 diş sarımsaq 
duz

Kartof, badımcan və pomidoru kubik doğrayın. Əti quşbaşı doğrayın. 
Ərzağı küpəyə lay-lay düzün, hər layı duzlayıb azca acika vurun - soğan + badımcan + kartof + xırdalanmış göyərti və pomidor + ən sonda qoyun əti.  Hər küpənin içinə pomidor şirəsi töküb ağzına folqa çəkin. 200 dərəcə qızdırılmış sobada 2 saat bişirin. İlk yarım saatdan sonra temperaturu bir qədər azaldın. Hazır xörəyə bir qədər də doğranmış göyərti və xırdalanmış sarımsaq əlavə edin. 10 dəqiqə dəmdə qalandan sonra süfrəyə verin. 

Nuş olsun! 

Digər maraqlı reseptlər üçün Facebook səhifəmizə üzv olun.

Milli.Az 


Xəbərin orijinal ünvanı: http://news.milli.az/kilinariya/482376.html

Şahid olduğunuz hadisələrin video və ya fotosunu çəkərək bizə göndərin:
0552252950 (Whatsapp)

BU KATEQORİYADAN DİGƏR XƏBƏRLƏR