Play Store

Heyva keksinin asan HAZIRLANMA QAYDASI

Heyva keksinin asan HAZIRLANMA QAYDASI
07:05 19 May 2017
105 Ölkə
Ölkə mətbuatı
A- A+

Milli.Az lent.az-a istinadən evdar xanımlara heyva keksinin hazırlanma qaydasını təqdim edir. Xüsusən də heyva sevənlər bu dadı çox bəyənəcək. Üstəlik hazırlanması da çox asandır.

Lazım olan ərzaqlar:
 
200 qr. yumşaq marqarin
1 su stəkanı pudra şəkəri
5 yumurta
1 paket qabartma tozu
1 paket buğda nişastası
1 su stəkanı un
2 orta boy dilimlənmiş heyva (az şəkərdə bişmiş)
1 qəhvə fincanı pudra şəkəri (bəzəməyi üçün)
 
Hazırlanması:
 
200 qr otaq istiliyindəki marqarin ilə bir su stəkanı pudra şəkəri çırpın. Sonra 5 yumurtanı tək-tək içinə əlavə edin. Çırpmağa davam etdiyiniz bu qarışıma qabartma tozu, buğda nişastası və un əlavə edin. Bu qarışımı yağlanmış bir qaba tökün. Üzərinə az şəkər ilə bişmiş heyva dilimlərini düzün. Əvvəldən isitdiyiniz sobada 175 dərəcədə təxminən 45 dəqiqə bişirin. Keks soyuyandan sonra pudra şəkəri səpin.

Milli.Az


Xəbərin orijinal ünvanı: http://news.milli.az/kilinariya/541938.html

Şahid olduğunuz hadisələrin video və ya fotosunu çəkərək bizə göndərin:
0552252950 (Whatsapp)
Загрузка...

RƏYLƏR

BU KATEQORİYADAN DİGƏR XƏBƏRLƏR