İnfarktın qarşısını alan makaron istehsal edildi

İnfarktın qarşısını alan makaron istehsal edildi
01:32 22 Oktyabr 2017
110 Maraqlı
Ölkə mətbuatı
A- A+

İtaliyanın Toskana şəhərində yerləşən "Sant Anna" tədqiqat məktəbinin elm adamları infarktın qarşısının alınmasında effektiv olan makaron hazırlayıb.

Milli.Az xəbər verir ki, yeni makaron çeşidi vücudu stressə və damar xəstəliklərinə qarşı daha müqavimətli edir.

Yeni çeşid buğda ilə arpa ununun qarışığından hazırlanıb. Alınan məhsul siçanlar üzərində sınaqdan keçirilib. Nəticədə adi buğda unundan hazırlanan makaron yeyən siçanların yeni çeşid yeyənlərdən daha tez infarkt keçirdiyi və həyatda qalmaq faizinin daha az olduğu bildirilib. (publika.az)

Milli.Az


Xəbərin orijinal ünvanı: https://news.milli.az/interest/592490.html

Şahid olduğunuz hadisələrin video və ya fotosunu çəkərək bizə göndərin:
0552252950 (Whatsapp)

BU KATEQORİYADAN DİGƏR XƏBƏRLƏR