Soğanı dörd yerə bölüb üzərinə sirkə əlavə etdikdə - baxın nələr olur

Soğan doğrayarkən göynəməyə və göz yaşarmasına səbəb olsa da bir çoxlarının sevdiyi tərəvəzdir.

Haradasa bütün qazan yeməklərində, əsasən balıq yeməklərində istifadə olunur.

Bu ipucuyla soğanı ən gözəl şəkildə istifadə etmək olar.

Əvvəlcə soğanı dörd bərabər hissəyə bölün. Sonra böldüyünüz nöqtələrdən təkrar dörd bərabər parça çıxarın. Əlinizdə 8 bərabər parçalı bir soğan olması lazımdır.

İstədiyiniz qədər soğanı bu şəkildə bölüb üzərinə 3 yemək qaşığı zeytun yağı, 2 yemək qaşığı sirkə tökün. Sirkə və zeytun yağının soğan tərəfindən əmilməsi üçün əlinizlə qarışdırın. Bütün soğanları bir-birinə dəyməyəcək şəkildə bir qaba düzün. Duz və qara bibər əlavə edin. Üzərini salafan ilə bağlayıb 20 dəqiqəyə qədər gözlədin.


Şahid olduğunuz hadisələrin video və ya fotosunu çəkərək bizə göndərin:
0552252950 (Whatsapp)
Загрузка...

RƏYLƏR

BU KATEQORİYADAN DİGƏR XƏBƏRLƏR