Dolma sevənlər, bu dəfə göbələk dolması hazırlamağa nə deyirsiniz?
Metbuat.az göbələk dolmasının hazırlanma qaydasını təqdim edir.
Tərkibi:
500 qr göbələk
1 yemək qaşığı kərə yağı
200 qr qiymə
Sürtgəcdən keçirilmiş holland pendiri
Qara istiot, pul istiot, adi cirə, kəklikotu
Hazırlanması:
Göbələklərin içərisini təmizləyib kərə yağı qoyun. Bir qabda qiymə və ədviyyatları qarışdırıb top halına gətirin. Qarışığı göbələklərin içinə qoyun. Əvvəlcədən isidilmiş 200 dərəcəlik sobada bişirin. Daha sonra holland pendirini üstünə səpib yenidən sobaya qoyun.
Nuş olsun!
Aysel Yaqubqızı / Metbuat.az
Sərinləmək istəyənlər, bu içkidən için - Portağallı soyuq çay / VİDEO -Oxumaq üçün tıklayın |