Play Store

Hazırlanması asan rəngli kartof topları - RESEPT

Havalar isindikcə yağlı yeməklərdən uzaq durmaq lazımdır. Kartofla hazırlayacağınız bu xəfif qəlyanaltı isti yay günlərində seçiminiz ola bilər.

Metbuat.az kartof toplarının hazırlanma qaydasını təqdim edir.

Tərkibi:

6 ədəd kartof

1 qaşıq kərə yağı

1 stəkan sürtgəcdən keçirilmiş kaşar pendiri

Yarım stəkan zeytun yağı

Duz, qara istiot

Limon

Üzəri üçün:

Pul bibər

Çörək otu

Susam

Cəfəri

Yerkökü

Hazırlanması :

Qaynadılmış kartofu süzüb əzin. Düz, qara istiot, limon, zeytun yağı, kərə yağı və kaşar pendiri əlavə edib qarışdırın. Yerkökünü sürtgəcdən keçirin, cəfərini incə-incə doğrayın. Üzərini bəzəyəcəyiniz məhsulların hər birini fərqli qablara yığın. Kartof püresindən qoz böyüklüyündə parçalar götürün, qablara ayırdığınız məhsullarla üzərini bəzəyin.

Nuş olsun!

Aysel Yaqubqızı / Metbuat.az

Şuşa mətbəxindən kələm dolması resepti -İFTARA ÖZƏL - Oxumaq üçün tıklayın


Şahid olduğunuz hadisələrin video və ya fotosunu çəkərək bizə göndərin:
0552252950 (Whatsapp)

RƏYLƏR

BU KATEQORİYADAN DİGƏR XƏBƏRLƏR