Mətbəx sirləri: Basdırma kabab

Mətbəx sirləri: Basdırma kabab
07:05 24 Aprel 2015
297 Sosial
Ölkə mətbuatı
A- A+

Milli.Az Kəpəz TV-yə (Region TV) istinadən basdırma kababın hazırlanma qaydasını təqdim edir

Tərkibi:

3 kq ət
1 kq soğan
kəklikotu
duz
istiot

Basdırma kabab bişirmək üçün əti doğrayıb üzərinə soğan, kəklikotu əlavə edib yaxşı qarışdırın. 3-4 saat saxlayın. Duzunu və istiotunu isə kababı bişirəndə əlavə edin.

Əti şişə çəkib manqalda bişirin.

Süfrəyə verərkən üzərinə doğranmış soğan, göyərti və nar qarışığı səpin.

Nuş olsun!

Milli.Az


Xəbərin orijinal ünvanı: http://news.milli.az/kilinariya/336054.html

Şahid olduğunuz hadisələrin video və ya fotosunu çəkərək bizə göndərin:
0552252950 (Whatsapp)

BU KATEQORİYADAN DİGƏR XƏBƏRLƏR