Milli.Az əridilmiş pendirlə şorbanın hazırlanma qaydasını təqdim edir
Milli.Az əridilmiş pendirlə şorbanın hazırlanma qaydasını təqdim edir
Tərkibi (4 pay):
1 baş soğan
1 yerkökü
1 diş sarımsaq
2 x.q. bitki yağı
4 kartof
100 q makaron
200 q əridilmiş pendir
duz
istiot
Qazana 1 l su töküb ocağa qoyun.
Bitki yağında doğranmış soğan, sarımsaq və yerkökünü qovurun.
Su qaynayanda qovurduğunuz tərəvəzi qazana tökün. Makaronla kubik doğranmış kartofu əlavə edin.
Duz-istiot vurun. Təxminən 10 dəqiqə, kartof yumşalınca bişirin.
Pendiri xırda doğrayıb şorbaya qatın, qarışdıraraq 5 dəqiqə, pendir tam əriyənədək bişirin.
Nuş olsun!
Milli.Az
Digər maraqlı reseptlər Facebook səhifəmizdə