Sac qovurma RESEPTİ

İftara dadından doymayacağınız sac qovurma hazırlamaq istəyirsiniz?

Metbuat.az sac qovurmanın hazırlanma qaydasını təqdim edir:

Tərkibi:

1 kq xırda doğranmış ət

1 ədəd soğan

5 ədəd pomidor

8 ədəd yaşıl bibər

Pul bibər, qara istiot, kəklikotu, duz

Hazırlanması:

Xırda doğranmış ətləri saca alıb qovurmağa başlayın. Ətlər bişdikdən sonra başqa qaba duru yağ tökün. Xırda doğradığınız soğanı, sarımsağı əlavə edib qovurun. Kub formasında doğradığınız bibərləri və pomidorları da əlavə edin. Hamısını qovurduqdan sonra alıb ədviyyatlarını vurun.

Nuş olsun!

(Şuşa mətbəxindən kələm dolması resepti -İFTARA ÖZƏL)

(Qatıqlı kababın hazırlanması - İFTARA ÖZƏL)


Şahid olduğunuz hadisələrin video və ya fotosunu çəkərək bizə göndərin:
0552252950 (Whatsapp)