Ən dadlı kabab

Piknik edəsən və bükmə kabab bişirməyəsən.  

Yay istirahətinə gedərkən kabab bişirilməsə sanki ilin yorğunluğu canından çıxmaz. Azərbaycanın çox maraqlı və dadlı kabab növləri var. Mətbuat.az olaraq həmin kabab növündən olan “Xan kababı” reseptinin sizə təqdim edirik. Bu kabab üçün qoyunun iç piyi götürülür. Iç piyinin nazik, elastik olması şərtdir. Qalın və piyli olarsa, istənilən effekt alınmayacaq. Heyvanın iç-çalatı orta ölçüdə doğranılır. Hər ölçü üçün iç piyi kəsilir və tikələrə bükülür. Sonra adi qaydada şişlərə taxılıb, manqalda bişirilir. Duz-istiot zövqə görə tökülür.

QEYD: İç piyi bərkiyibsə, onu qaynar suya salıb-çıxarmaqla yumuşaltmaq olar.

"Ərəb şeyxi" Aygünə inanılmaz təklif etdi - "5-ci arvadım olarsan?" -Oxumaq üçün tıkla 




Şahid olduğunuz hadisələrin video və ya fotosunu çəkərək bizə göndərin:
0552252950 (Whatsapp)

BU KATEQORİYADAN DİGƏR XƏBƏRLƏR