Yaddaş probleminə kömək edən 4 qida

Bir çox insan yaddaş problemi ilə üz-üzədir. Bu problemin həlli üçün ədviyyatlardan da istifadə mümkündür.

Metbuat.az xarici mediaya istinadən yaddaşa faydalı olan 4 ədviyyatı təqdim edir:

Xardal - ac qarına qəbul edildikdə, zəkaya müsbət təsiri sübut olunmuşdur.

Zəncəfil - bu ədviyyat da yaddaşı gücləndirir. Eyni zamanda, bulanıq görməyə müsbət təsiri var.

Rozmarin - zehni performansı yaxşılaşdırır və idrak funksiyalarını dəstəkləyir.

Sarıkök - ruhi xəstəliklərə yaxşı təsir edir. Sinir xəstəliklərinə müsbət təsiri mövcuddur.


Şahid olduğunuz hadisələrin video və ya fotosunu çəkərək bizə göndərin:
0552252950 (Whatsapp)

BU KATEQORİYADAN DİGƏR XƏBƏRLƏR

Media Savadlılığı