Çinlilər saxta əti belə hazırlayır FOTOLAR

Çinlilər saxta əti belə hazırlayır FOTOLAR
21:48 12 Oktyabr 2016
490 Ölkə
Ölkə mətbuatı
A- A+

Çin bütün dünyada istehsal etdiyi saxta məhsullarla tanınmış ölkədir. Qida məhsulları, hətta ət belə buna daxildir. "Saxta ət necə hazırlanır?" sualı sizə də maraqlıdırsa tanış olun.

Bunun üçün "Zeng Xiang Ji" ekstraktından istifadə olunur.

Bunun üçün Zeng Xiang Ji ekstraktından istifadə olunur.

Bu ekstraktdan istifadə edərək çox asanlıqla toyuq və donuz ətlərini inək ətinə "çevirirlər" .

Bu maddə Çində yerləşən bir çox restoranda istifadə olunur.

Bu maddə Çində yerləşən bir çox restoranda istifadə olunur.

Əti xüsusi ekstraktın içində qarışdırılır.

Əti xüsusi ekstraktın içində qarışdırılır.

Solda gördüyünüz sousun içində qarışdırılmış donuz ətidir. Sağda isə sadə ətdir.

Solda gördüyünüz sousun içində qarışdırılmış donuz ətidir. Sağda isə sadə ətdir.

1 saatlıq prosedurdan sonra ətlər arasında yaranan fərq.

1 saatlıq prosedurdan sonra ətlər arasında yaranan fərq.

Ət artıq hazır şəkildə masaya gələndə həm qoxusu həm də dadı ilə inək ətindən çoxda fərqlənmir.

Ət artıq hazır şəkildə masaya gələndə həm qoxusu həm də dadı ilə inək ətindən çox da fərqlənmir.

Beləliklə toyuq və ya donuz ətini inək ətinə çevrilmiş olur.

pahoo.az

RƏYLƏR

BU KATEQORİYADAN DİGƏR XƏBƏRLƏR