Bişmiş yeməkləri 2 dəfədən artıq İSİTMƏYİN! -

Qida texnoloqu Tuğba Bayburtluoğlu bişirilmiş yeməklərin saxlanması ilə bağlı açıqlamalar verib.

Metbuat.az Türkiyə KİV-nə istinadən bildirir ki, texnoloqun sözlərinə görə, bişirdiyiniz yeməkləri 2 saatdan sonra soyuducuya qoymalısınız. Tərkibində ət, tərəvəz, yumurta kimi heyvanmənşəli məhsullar olan yeməklər 1-2 gün saxlanıla bilər. Ətsiz yeməklər, şorbalar, zeytunyağlı yeməklər isə maksimum 3-4 gün saxlanmalıdır.

Texnoloq əlavə edib ki, bişmiş yeməkləri 2 dəfədən artıq isitmək olmaz.

Aysel Yaqubqızı / Metbuat.az

Heyvanın qabığını, tumunu, yarpağını ATMAYIN! - Bu xəstələrə ŞƏFADIR / VİDEO


Şahid olduğunuz hadisələrin video və ya fotosunu çəkərək bizə göndərin:
0552252950 (Whatsapp)

BU KATEQORİYADAN DİGƏR XƏBƏRLƏR