Toyuq dolmasının hazırlanması

Dolmanın müxtəlif növləri var.

Metbuat.az hazırlanması asan, ləzzətli göbələkli, pendirli toyuq dolmasının hazırlanma qaydasını təqdim edir.

Lazım olan ərzaqlar:

1 ədəd toyuğun sinəsi

100 qr sürtgəcdən keçirilmiş pendir

50 qr doğranmış göbələk

Duz, istiot

Hazırlanmasına gəldikdə toyuğun döş ətini döyün. Ortasına göbələk, pendir, duz və istiot əlavə etdikdən sonra dolma kimi bükün. Əvvəlcədən 175 dərəcə qızdırılmış sobada bişirin. Süfrəyə plov, tərəvəz, kartofla servis etmək olar.

Nuş olsun!

Ət qutabının hazırlanması - MİLLİ MƏTBƏX


Şahid olduğunuz hadisələrin video və ya fotosunu çəkərək bizə göndərin:
0552252950 (Whatsapp)