Balığı belə qızartsanız, tərkibindəki OMEQA 3 məhv olmaz -

Ləzzəti ilə gündəlik həyatda süfrəmizi bəzəyən balıqlar bir çox xəstəlik üçün şəfa mənbəyidir.

Harvard Universitetinin mütəxəssisləri balığın sağlamlığa təsirləri haqqında apardıqları tədqiqatlar balığın insan bədəninə faydalarını ortaya çıxarıb. Son 20 ildə bu mövzuda aparılan tədqiqatları bir nəticəyə gətirən mütəxəssislər balığın faydaları ilə yanaşı zərərinin də çox az olduğu qənaətinə gəliblər.

Araşdırmalar balıq yeməyinin ürək xəstəliklərində ölüm riskini 36% azaltdığını ortaya qoyur. Yağlı balığın tərkibində daha çox omeqa 3 olması səbəbi ilə daha faydalı olduğu tədqiqatlardan çıxan bir başqa nəticədir. Lakin necə bişirək ki, balığın tərkibindəki omeqa 3 məhv olmasın?

Bunun üçün Metbuat.az sizə aşağıdakı videonu təqdim edir:


Təmiz zeytun yağı belə hazırlanmalıdır VİDEO - Oxumaq üçün tıkla


Şahid olduğunuz hadisələrin video və ya fotosunu çəkərək bizə göndərin:
0552252950 (Whatsapp)

BU KATEQORİYADAN DİGƏR XƏBƏRLƏR